Varför bilreklam?

Marknadsförare världen över kämpar febrilt för att hitta nya sätt att rikta uppmärksamhet mot just deras produkter och tjänster. En annons för tiotusen kronor i en tidning kommer många bara kasta ett öga på (om ens det) innan de bläddrar vidare och så småningom kastar tidningen i papperskorgen. Det gäller istället att kommunicera till ens publik vid en tidpunkt då de är mottagliga för budskapet och på ett sätt som får dem att minnas er. Och få sätt är mer lämpade för detta än en snygg bilfoliering.

Eftersom reklam på bilar fram till nyligen varit relativt ovanligt så tycker folk fortfarande att det är annorlunda och ser det inte som reklam på samma sätt som annonser i tidningar och på TV. Till skillnad från dessa så uppfattas bilreklam inte heller som irriterande eller påträngande. Det avbryter oss inte mitt i andra aktiviteter (som exempelvis TV-reklam i en spännande film gör), utan fungerar snarare som underhållning när vi ändå sitter sysslolösa i köer och liknande. En sådan neutral eller till och med positiv inställning från potentiella kunders sida är helt avgörande för intrycket som era potentiella kunder får av företaget och skapar intresse och engagemang istället för att var en källa till irritation.

Att annonsera på bilar är ett mycket kostnadseffektivt sätt att förmedla ert budskap till en masspublik och skapa intresse kring ert företag och varumärke. En kvalitativt folierad bil kommer också att hålla sig snygg i minst fem år. Om ni sedan väljer att ta bort er foliering så är detta inget som helst problem om det gjorts bra från början och bilens yta kommer vara så gott som ny. Men det är mer troligt att ni kommer vilja ha en alldeles ny foliering till er bil än att ni kommer vilja ha återgå till att ha en bil utan!

Klicka här för tips om hur ni kan använda er bil med reklam som en smart och effektiv marknadsföringskanal.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Varför bilreklam? eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.